Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

28 augustus 2021, Kulików

Adieu appartement. Zakken vullen met vers gewassen kleren en vooral frisse slaapzakken, Agnieszka maakt nog een heerlijk roerei voor ons klaar en dan zijn we klaar voor vertrek. Er is regen voorspeld. Iedereen zijn regenkleren aan. De blondies krijgen allebei nog een gigantische lekstok van Agnieszka haar man. Hij spreekt geen woord Engels en communiceert steevast via google translate, wat eigenlijk vrij goed lukt!

De regen blijft uit vandaag. Er is een windje en er zijn wolken. Maar naarmate de dag vordert gaat de hemel open en fietsen we in het zonnetje.

Licht!

En het is een schone fietsdag. De laatste 200 km liepen langs drukkere wegen, steenwegen bijna met veel verkeer en veel bebouwing. Vandaag niets van dat, wel pittoreske landweggetjes met rondscharrelende kippen en ganzen op de weg, glooiende vergezichten, gravelpaden in het bos en slijkerige tractorpaden door de velden. Het wordt ook al wat heuvelachtiger. Joehoe! Uitzicht!

Joepie een bos!
Ganzen langs de weg
Blubberen in het slijk
Cruisen tussen de velden

We eindigen vandaag op een fietsrustplaats aan een meer. Er is een veldje om Ramon uit te laten, een fitnesclub om de heupjes wat los te maken en een uitkijktoren om naar het birdlife te kijken op het meer. Magnifique!

De fitness
Birdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: