Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

27 augustus 2021,Chelm

Vandaag staat in teken van de rust. En ook een beetje van het onderhoud. Het grootste deel van de dag wordt er gelezen, gebreid, gechild, star wars gekeken, verse soep van Agnieszka gedronken, …

Soep! Zomaar!

Maar ook gaan Bart en Nanou de fietsen te lijf met de hogedrukreiniger van Agnieszka, worden de slaapmatjes met nagelborsteltje en ossengalzeep schoon geschrobd, worden onze slaapzakken (hopelijk niet al te chemisch) gereinigd, vindt Bart een nieuwe cassette voor de fiets om lichter te kunnen schakelen in de Karpaten.

Vandaag lopen we rond in papieren sloffen

Er is ook 1 slaapmatje met een gaatje. Je valt ‘s avonds lekker zacht in slaap en ‘s nachts word je wakker op de koude grond. Ramon en ik doen eerst de luistertest maar zonder resultaat. Bart kruipt daarna in zijn onderbroek met het matje in het bijna lege Intex zwembad van Agnieszka en duwt het matje helemaal onder maar ook hij vindt het gaatje niet.

Waar ontsnapt de lucht?

Ik doorkruis de stad op zoek naar een nieuwe slaapmat maar meer dan een oprolbaar yogamatje vind ik niet. Gelukkig krijgen we binnenkort post uit Gent met schoolboeken en kunnen daar op de nipper nog een nieuwe Thermarest aan toevoegen. Merci Ben!

Alweer een mooie kerk in Chelm

Morgen rijden we verder naar het zuiden de Karpaten tegemoet. Ik klim niet graag maar heb wel zin in een schoon uitzicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: