Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

13 augustus 2021, Węgorzewo

Uitslapen tot de zon op de tent de hersens doet smelten, wakker worden, langs de glibberige heuvel naar beneden glijden, naar het meer. Bart wast de fietsen in het water, die zitten vol zand na de zandwegjes van de laatste dagen. Het is een bijzonder plekje, een heuveltje met tenten en auto’s, een parking met auto’s, tenten en mobilhomes, een gezellige bar en een strandje in het gras onder de bomen. Het meer drijft vol zeilbootjes, eendjes en kleurige opblaasbanden. Het strand is een zootje van zeilers, kampeerders en dagjesmensen. Het is er kleurig en gezellig, met modderbabies, ijsjes en halve liters. Het is een dag van mensen kijken, lezen, wassen en van op een SUP de andere kant van het meer bewonderen.

Fietsen wassen en boeken lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: