Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

10 september 2021, Tyliczi

Daaag Mariusz in je mooie vallei met koeien in de wei en wolven in het bos. We breken ons boeltje af, laten de natte matjes drogen, smeren een dikke laag zonnecrème en zijn ermee weg.

Het is een stralende dag met een paar stevige klimmetjes. Ik hou echt van reliëf maar klimmen vind ik altijd een beetje afzien. En toch zijn deze bergen heel gentle. Voor onze zwaar bepakte fietsen is het echt wel heavy, maar de hellingen zijn nooit erg stijl en de valleien zijn prachtig en erg uitgestrekt. De bossen wekken een magie op, ze zijn dens en vol leven maar ook ontoegankelijk en wild.

We rijden naar Tylicz en slapen op een camping. Het seizoen is gedaan, de campings zijn leeg. We zetten onze tent naast het zwembad waarin de algen zich al verzamelen en onze fietsen in een overdekte spelletjeshal. ‘s Avonds eten we in het dorp. Het eten is lekker, de muziek vreselijk. Ons kinders zetten zich strategisch voor de tv en zijn niet meer op deze planeet.

Een gedachte over “Zon in de Karpaten

  1. Fien De Geyter schreef:

    Dat is nu wat ze ‘blik op oneindig’ noemen! 🤣

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: