Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

28 november 2021, Zacapulco

Bart heeft oorpijn, Ramon heeft oorpijn en Nanou heeft oorpijn. We blijven nog een extra dag in het kleine paradijs. Naar de lagune staren, koffie drinken, bootje varen, dieren aaien, vis eten en boeken en strips lezen op het strand. Het is een heerlijke dag van niets doen en batterijen opladen.

Rise and shine Nanou, al minder oorpijn na de boodschap dat we een dag extra blijven
Chillen met kip en hond
Peddelen in de lagune
Leeshoop

We worden ook op een extra emmer babyschildpadjes getrakteerd. 40 verse babies, 1 uur uit het ei, worden op het strand gezet. Het is alweer een schattig schouwspel van vastberaden beestjes die recht op de oceaan afstevenen en zich met hun kopje boven water het sop in spoeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: