Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

22-24 november 2021, Puerto Madero

Met ons hotel Mission Surf is het liefde op het eerste gezicht. Door ons kamerraam zien we de zee, vanuit het zwembad zien we de zee, vanop het terras zien we de zee en vanuit de buitenkeuken zien we de zee.

Ook de pinata ziet de zee
Zalig ontwaken met zon en zee

We hebben gereserveerd voor 2 nachten en boeken meteen 2 nachten bij. Het is een plek om te blijven hangen. Het hotel ligt op het strand in een dorp naast Puerto Madero. Het dorp bestaat uit een wirwar van zanderige straatjes die uitmonden in een iets minder zanderige hoofdstraat. De hoofdstraat is verlicht, de rest niet. Vanuit het hotel is het 10 minuutjes stappen naar een kleine baai waar er mooie golfjes zijn om te leren surfen. We houden 3 dagen surfkamp. Opstaan en ontbijten en om 9u naar het strandje. We hebben 2 planken gehuurd dus wisselen we af. De kiddies zijn er verrassend snel mee weg en vinden het leuk. De golven komen vriendelijk de baai ingerold maar hebben genoeg kracht om de plank nog een eindje voort te duwen. Tegen de middag keren we terug naar het hotel voor lunch, schoolwerk en siësta. Rond 16u gaan we nog eens naar het strandje voor 2 prachtige uren in de avondzon. De zon gaat onder om 17:30, zee en lucht worden oranje, er vliegen pelikanen over, de zon zakt terwijl we surfen in de zee. En het blijft warm in en uit het water. Handdoeken zijn niet nodig, koud krijg je hier niet.

Surfen is werken, het begint al met je plank naar de baai te dragen
Kleine opwarming en 5 minuten theorie met coach Bart
Ramon!
Nanou!
Blije mama ❤️
Veel vallen…
… en k.o. zijn
Na de plank, de boeken

Maar de schoonste momenten in het water zijn toch de momenten waar de zon ondergaat. Alles is dan zachter, het licht, de zee, de hitte, de schaafwondjes, de knaldrang…

🌞

Na de avondsessie keren we in het schemerdonker terug naar het hotel, spoelen het zwarte zand van ons af en springen nog eens in het zwembad. Iedereen is tamelijk murw door zon, zee en met een grote plank in het water sjolen. Maar wat een plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: