Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

4-5 oktober 2021, nowhere

De zomer loopt op zijn eind en het vooruitzicht op koude grijze fietsdagen maakt ons niet zo warm. Er werden veel opties overlopen. Met de trein naar Kroatië, Albanië, Griekenkand, Portugal, … Zuid-Europa verlengt de zomer met een paar weken maar niet tot eind december. Dus wordt het buiten Europa, naar Mexico. Uren hangen we aan de (wacht)lijn van KLM om een plaats te reserveren voor de fietsen, we regelen fietsdozen bij een bike shop in Budapest, zijn een dag in de weer om alles te demonteren en onze collectie aan fietszakken aan de bagagevereisten te laten voldoen. Of hoe krijg je 10 fietszakken, een shelter, een tent en een tapijt in 4x ruimbagage en 4x handbagage. Gelukkig namen Klaas en Betty al een grote lading winterspullen mee naar Parijs en geraakt alles (denken we) op een reguliere manier verpakt.

… blijf even aan de lijn, u wordt over 3 uren geholpen… of morgen
Boxen!
Fietsen demonteren op de binnenkoer van de hostel
Bagagestort in de lodge, wachten op de taxi
Budapest Airport!
Wachten op de check in. Een beetje buikpijn.
100 meter plakband erdoor

Onze vlucht gaat van Amsterdam naar Atlanta en van Atlanta naar Cancun. 28 uur onderweg en ik heb nu al een jetlag van de stress. Maar daarna wachten witte stranden, cenotes, Maya ruïnes en een nieuw fietsavontuur.

5 gedachtes over “Puzzelen, pakken en partido

 1. Hilde schreef:

  Goeie vlucht schatjes..
  Dikke kus

  Like

 2. Ann schreef:

  Wauw, leuk zeg!

  Like

 3. Pappie schreef:

  Waw, terug van weggeweest naar het land van Smetten en David, doe hen de groeten !
  We wensen jullie een goede reis en veel lol in Mexico !
  Groensels en kussens,
  Mapa

  Like

 4. Maarten schreef:

  wow, fietshelden! We genieten mee. Good luck met de oversteek

  Like

 5. Fien De Geyter schreef:

  Waw lieverds! Zalig! Gedaan met op iedere mogelijke gespannen koord tentjes en matjes te laten drogen en dan uiteindelijk toch wak in te pakken en her op te zetten. Yay, ticket naar de zon! Geniet ervan, en niet met mate! Kus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: