Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

31 juli 2021, Lövhagen

Exit camping Östnorra. We verleggen naar Nynäshamn, onze laatste bestemming op Zweedse bodem. Maandag nemen we vanuit de haven van Nyäshamn de ferry naar Gdansk. Jef en Linne reizen nog even met ons mee wat ons allen zeer blij maakt. We krijgen een nieuwe bijrijder, Jutta, met stevige karatekuiten. Dat gaat goed vooruit! Ramon neemt met veel plezier plaats in de auto van Jef en Linne.

Onze nieuwe bijrijder! Jutta!

Team auto en team Pino treffen elkaar terug in Lövhagen, net buiten Nynäshamn voor een late lunch. En taart natuurlijk!

Team auto maakt de rugzakken om naar een strandje op het schiereiland te stappen. Team Pino is al ingepakt maar neemt er met plezier nog een frigobox bij!

We vinden een prachtig strandje, omgeven door hoge rotsen die ons beschermen tegen de sterke wind. De golven klotsen tegen de rotsen, het is er prachtig. De wolken hangen voor de zon en ‘s avonds zien we het in de verte onweren maar wij ontsnappen aan nattigheid en genieten van de zoveelste heerlijke Zweedse avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: