Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

30 juli 2021, Östnorra

Na een korte nacht klinkt er om 4u gegiechel bij Ramon en Lasse. De meisjes zijn boos, willen slapen, de jongens giechelen nog harder, wij boos, zij de slappe lach… Het is met kleine oogjes dat we tegen 9u uit de tent kruipen.

De ochtend is onstuimig, er zijn felle buien en veel wind. We doen boodschappen en maken een plan voor de dag. ‘s Middags een wandelingetje in Häringe Natuureservat, ‘s avonds zwemmen en lekker eten.

De zwemmer
De afwassers

De camping is er eentje om on te kaderen. Een kleurige minigolf, een keuken die aan abstracte kunst doet denken en een opeenstapeling van caravans en mobilhomes. Gelukkig is er ook een gigantisch veld met grote bomen waar geen mobilhome op geraakt.

Microgolf bureau

In de namiddag komt de zon er af en toe door. We maken een mooie wandeling in het natuurreservaat dat loopt langs velden, weides, kust en doorheen een herfstig loofbos. Er staan prachtige oude grove eiken met dikke stammen.

Na de wandeling is de zon er helemaal doorgekomen. We zwemmen in een heerlijk lauwe Oostzee en eten vorstelijk in de avondzon.

De patatjes moeten in de oven.

Een gedachte over “Chilldagje

  1. Fien De Geyter schreef:

    Zo schoon! Geniet ervan lieverds!! ❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: