Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

14 juni 2021, Idre

De kinderen slapen heel diep op de aire de repos. Bart en ik zijn wakker rond 4u en slapen daarna niet meer zo fantastisch. Het is klaar licht en af en toe dendert er een voertuig voorbij. We kruipen uit de tent rond 9u en om 10u zijn we al en route. Er staat regen op het programma en we zijn ingepakt voor het begint te druppen.

Het is een saaie fietsdag. Het is grijs. Het regent. Mijn regenjas lekt. De route is niet zo opwindend, er zijn veel bomen gekapt langs de weg en dat oogt deprimerend op een dag als vandaag. Bart knalt ook tegen een vangrail en molesteert één van de fietszakken. Een topdag dus.

We zijn vroeg in Idre, onze bestemming voor vandaag. Ik ben zeiknat en ook een beetje humeurig. Een warm cafe met opgezette dieren aan de muur brengt warmte en droogte. Bart bestelt online een reparatiekit voor de fietszak. We vinden het allemaal niet erg dat we een week in Grövelsjön zullen moeten blijven om op de stukken te wachten. De kinders eten kladdkaka en wij nemen een welverdiend biertje.

Hmmmmm kladdkaka

Vanavond geen tent maar een hutje op een camping.

Bart is moe

4 gedachtes over “Gelukkig is er kladdkaka

 1. wegzijnwij schreef:

  Regen is ook kakka!

  Like

  1. soireecongee schreef:

   Regen zonder regenjas is dikke kakka

   Geliked door 1 persoon

 2. mapa schreef:

  Een weekje rust is welgekomen!!!De batterijen moeten dringend opgeladen worden!!! Nanou en Ramon vinden het allemaal boeiend en spannend. In elk geval leren ze veel over de natuur en hoe overleven op een fietstrektocht.Geniet van jullie weekje rust en hopelijk wordt het mooi en zonnig. Hier mogen we niet klagen, het is echt zomers.Dikke knuffels en kusjes van mapa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: