Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

6 juni 2021, Hagfors

Hete tent, frisse duik, lekkere koffie. De ideale ochtend op fietsreis. De kinderen doen hun uurtje schoolwerk en koelen af in het water. Het is heet. Na het opruimen en inpakken is het alweer tijd om in het water te springen.

Bermpracht

Het is een prachtige fietsdag. De weg is goed, het stijgingspercentage niet overdreven, de afdalingen zijn zacht en de bermen staan vol boterbloemen, pluisbollen en lupinen. Het belooft een dag van veel kilometers te worden. Tot we 2 klussende jonge mensen passeren met op hun erf een camionette met Belgisch nummerplaat. We zijn nieuwsgierig naar hun verhaal en maken rechtsomkeer. We geraken vandaag niet meer verder dan hun erf. Ze heten Sam en Leen en kochten hier vorig jaar een huis. Ze zijn dit nu in hun verlofperiodes aan het opknappen en in oktober verhuizen ze definitief naar Zweden. Daar wordt op geklonken en ook op Zwedens nationale feestdag!

Een gedachte over “Nationaldagen

 1. Hilde schreef:

  We voelen de zomer en hier wordt het ook elke dag wat beter.. Heerlijk.
  Geniet ervan,
  Dikke dus aan de kindjes
  Hilde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: