Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

Ooh waw, het gaat echt gebeuren. Nog een dikke week en we zijn weg. De lijst met to do’s wordt korter, alles dat op de paklijst staat is ergens in huis of besteld en onderweg. Nu nog alles centraliseren en in de zakken duwen. Moeilijke beslissingen, toch nog een extra jeansbroek meenemen of niet, oorringen thuislaten of meenemen, brei meedoen of niet, welke schoenen, teensletsen ja of nee, droogshampoo of gewone shampoo, … gaat iedereen wel warm genoeg hebben … Onze eerste bestemming is België, als aperitiefje. En daarna hopelijk via Holland door Duitsland naar Zweden, de ark van Noah voor reizigers in Corona tijden.

Onze kippen reisden ondertussen al naar de boerenbuiten van Beernem.

Een gedachte over “The final countdown

  1. Fien De Geyter schreef:

    Ramonneke. De kleine professor. ❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: