Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

Vorige week werd ik door google herinnerd aan een dag in januari 2020. De dag dat we onze 2de lading spuitjes kregen in het UZ. Het was een vermoeiende sessie, we moesten lang wachten, de kinderen waren druk en werkten op de zenuwen van de dokter die alles nog eens doornam, Ramon was in alle staten toen hij zijn prikken kreeg en er kwamen 2 extra verpleegsters aan te pas om hem stil te houden, we waren helemaal murw toen we buiten kwamen maar ook klaar voor ons Oosters avontuur.

We werden gevaccineerd tegen teken encefalitits voor Mongolië, Japanse encefalitis voor Japan, rabiës, tyfus, hepatitis… In de maanden erna zagen we ons plan kleiner en kleiner worden. Azië werd Europa, Europa is ondertussen België??? Ondertussen is ons huis verhuurd, in april leven we onderweg. Het is nog 2 maanden, hopelijk brengt de lente virale rust.

2 gedachtes over “Flashback januari 2020

  1. Rudi De Geyter schreef:

    Virale rust.. daar kijken we allemaal naar uit.. en gaandeweg wat meer licht en zon ! Het komt wel goed.

    Like

  2. Miet schreef:

    heerlijk! Ik kijk uit naar jullie avonturen. Fijne reis.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: