Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

4 november 2021, San Cristobal

San Cristobal, we love it. We logeren in een veel te gezellige hostel met weelderig binnenplein en zonnig dakterras. Onze 2 nachten hebben we uitgebreid naar 7. We plannen enkele day tours met een busje en enkele korte uitstapjes met de fiets. We zien af van lange fietsritten hier in Chiapas. De bergen zijn zalig maar de wegen smal, stijl en druk. San Cristobal zelf is een kleurige, levendige, prikkelende koloniale stad omringd door bergen. Het ligt hoog, het is koel en je drinkt er de beste koffie. Geuren, kleuren, kraampjes, de straten zijn recht en overal waar je kijkt zie je de groene bergen.

Good coffee
Calle dr. Ramon Corona!

We kuieren door de straten, drinken koffie en verliezen ons in de wirwar van kraampjes op de artisanale markt. De kinderen kopen een paar prullen en een coole T-shirt. ‘s Avonds treffen we Sebastian in een café waar lokale biertjes gebrouwd worden voor Gentse prijzen. We testen ze allemaal uit, ze zijn jummie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: