Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

27 september 2021, Cerovo

Vandaag luieren we op Camping Lazy. Lazy betekent in Slowakije buitengebied. De beide betekenissen gaan op voor deze plaats. Het is een heel mooi gebied op de buiten. Als camping 1 van onze absolute toppers. Als wij kamperen willen we vooral niet het gevoel hebben op een camping te zitten. We zitten in een heerlijke boomgaard met buitenkeuken die aan een festivalbar doet denken, Bart is in zijn nopjes met de groentetuin waaruit hij naar hartelust mag plukken, de eieren van de kippen, de geitenmelk, kaas en het boerenleven. Nanou en Ramon leven zich uit op de trampolines, in de bomen en hangmatten, aaien de poezen en vinden een vriendin voor een dag. De boerderijcamping wordt uitgebaat door een Nederlands koppel. Ze hebben een elfjarige dochter die al even graag trampoline springt als onze kiddo’s. Ik vind een wasmachine, een wasdraad in de wind, een mooi uitzicht en een hangmat. Voor onze tent is een weide met geiten en schapen. Het is off season, we zijn hier alleen vandaag. Wat een rust!

Hello Nanou!
Hello breakfast!
Hello lunch!
Schoolwerk. Door Ramon tot op de seconde getimed.
Administratie…
What a view! Propere was en schaapjes

3 gedachtes over “Lazy in Lazy

 1. Hilde schreef:

  En blijkbaar nog altijd mooi weer.. Zalig. Geniet ervan !
  Dikke kus,

  Like

 2. Fien De Geyter schreef:

  Het is werkelijk voor iedereen een paradijs! Vers biovoedsel, springtuigen, een gelegenheidsvriendin én een wasdraad!! Zalig! Iedereen content! ❤️

  Like

  1. soireecongee schreef:

   En vergeet het koud bier niet!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: