Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

27 juli 2021, Sollentuna

Het is heet op camping Rösjöbaden en het hoofd voelt zwaar. In de ochtend voltrekt zich een drama. Bart zijn baard had wat remodeling nodig. Het eerste goede idee was een hippe barbershop in Stockholm zoeken, het tweede desastreuze idee was DIY met de tondeuze van Kurt en een katerkop.

Terwijl ik de was bij elkaar scharrel hoor ik Bart “shit, ik heb mijn snor afgesneden”. Hij ziet er niet uit. Dacht op 1 cm te snoeien maar stelde 1 mm in. Ik probeer het te retoucheren en maak het alleen maar erger. Het is een ramp. Het wordt tabula rasa. Bart is onthutst en wrijft de ganse dag over zijn naakte kin.

De middag brengen we door op onze camping die het midden houdt tussen de weide van cactusfestival en Harry Malter. Vergane glorie, geel gras en fris bier. Er is een restaurantje met een met plastic klimop gedecoreerd terras. Je kan er vandaag enkel hamburgers eten, de pizzaman is om zijn vaccinatiespuit. Net als op cactus festival zijn we de eerste avond veel te hard gegaan en is het vandaag zeer rustig. Behalve voor de kinderen, die springen de ganse dag van de duiktoren en maken ‘s avonds heten duvel. De appelmoes is nogal lopend en zorgt ervoor dat het gerecht wordt omgedoopt tot gehaktsoep!

De glijbaan staat droog.
Wij niet!
Gehaktsoep the making of!

2 gedachtes over “New man

 1. Hilde schreef:

  Die baard groeit in no time terug ..
  Intussen genieten vh gezelschap en schol 🍻

  Geliked door 1 persoon

 2. wegzijnwij schreef:

  Hilarisch! Wat hebben we geleerd vandaag? Speel niet voor kapper met een kater… gouden tip die we nooit in de wind zullen slaan! Maar on the positive side, ge hebt nu efkes nen anderen vent die vree goe op uwen vorigen lijkt, qua inborst dan toch! 😅

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: