Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

20 juli 2021, Rö

We gaan afzakken naar Stockholm om verder te reizen naar Polen. Vrienden van ons zijn over een dikke week in Stockholm en we willen hen graag zien. Stockholm is nog 600 km fietsen. Dat zijn 8 dagen van 75 km. Slik. Vandaag zijn er veel bergen en is er veel wind. Omdat we de Höga Bron willen vermijden, wegens autosnelweg en geen ruimte om te fietsen, rijden we 20 km en 2 bergen om. We zien hem van ver liggen, het is een schoon ding! We zien hem ook vaak op ons blikje bier staan! Een lekker biertje!

We landen na 75 km in een hut aan een vreemd strandje. Het ligt er vol hout en zaagmeel. In het water, op het strand. Een oude houtzagerij zo blijkt. De zagerij is er al niet meer sinds 1930 maar de overblijfselen zijn er nog steeds. Nanou en Ramon amuseren zich, bouwen een fort met hout voor hun knuffels en vallen dan elkaars fort aan door er met wrakhout naar te gooien.

Een gedachte over “Naar Stockholm – 1ste etappe

  1. Hugo schreef:

    Een van de forten staat nog! Wij hebben onze tent er net naast gezet.

    We kwamen jullie blog toevallig tegen toen we op Trysunda zochten, leuk om het hele verhaal nog eens te lezen, en leuk jullie ontmoet te hebben ook!

    Groetjes Nina en Hugo

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: