Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

16 mei 2021

We ontwaken in ons natuurhotel en komen traag op gang. Het hout smeult nog na van gisterenavond en het vuur is snel terug aan. De zon schijnt. Een zalige plek om wakker te worden, te douchen in een teiltje veenwater en een koffietje te drinken bij het vuur.

Het eerste stuk van de dag fietsen we in de zon, met een wolkje. Langs een gladde asfalt met veel bomen en weinig verkeer. Na de lunch slaat het weer om. Het is op slag 5 graden kouder en het regent. En dat doet het rest van de dag. De weg is prachtig, langs gravelpadjes met overal grote boulders en bossen.

We eindigen opnieuw in een vindskydd. Het is minder luxueus dan de vorige en we kunnen ook onze tent niet opzetten. Maar we passen wel met ons vier in de hut en zijn blij met het dak. Het is een halfopen hut dus dat wordt dicht tegen elkaar kruipen vannacht. Er is vuur en Ramon heeft de slak al van de muur gehaald (sorry slakje, wij gaan hier slapen vannacht).

2 gedachtes over “Gravelen in de regen

  1. Annick schreef:

    Zaaaalig ⭐️⭐️⭐️

    Like

  2. wegzijnwij schreef:

    Een croque op de bbq! Een mens leert nog bij 😉 En meer zon dan hier, dat onthoud ik ook!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: