Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

In 2019 beslisten we om ons werk, huis, leven in België een jaar on hold te zetten en te gaan reizen. Onze plannen schoten alle kanten op, maar gingen vooral richting Azië en richting iets actiefs. Het plan kreeg vorm, het werd Zuid-Oost Azië of toch een stuk ervan, met de fiets vanaf 1 september 2020. Begin 2020 kochten we tweedehands 2 Pino Hase tandems, fantastische beesten die ons vanaf dag 1 plezier en vertier brachten. Kort na de aankoop van onze nieuwe vrienden brak de pandemie los. We stelden uit en uit en kortten ons plan en onze radius in. Onze spaarcenten moesten rekeningen betalen en God weet wanneer we opnieuw onbezorgd door Thailand kunnen tjeezen. Dus kwam er een plan B waar ieder gezinslid zich in kon vinden. Een reis vanaf april 2021 met vertrek vanuit ons kot!

In deze blog zullen we het vooral hebben over reizen en fietsen. We vertrekken pas over enkele maanden, maar we voelen het avontuur al kriebelen.

Een gedachte over “Hello!

  1. rudi de geyter schreef:

    Heeeeeeeeeeel mooi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: