Congee Pedalee

over fietsen, reizen en bijzondere ontmoetingen

24 juli 2021, Storvreta

Vandaag hebben we een doel om naar toe te rijden. We hebben afgesproken met de Bianchi’s, de Zwitserse fietsfamilie. Ze nodigen ons uit voor een BBQ. We spreken om 18u af aan een grillplaats in Storvreta. Er staat een stevige etappe op het programma. 103 km onder een bloedhete zon. De motivatie is groot, het vooruitzicht op een avondje met deze sympathieke familie geeft ons energie en goesting.

Daaaaag schoon zandstrand

Het is heet en droog en we komen geen enkel enkel meertje tegen om af te koelen. We fietsen door een landelijk landschap, langs stoffige gravelpaden, kleurige bloemen, tussen vlinders en libellen. En een mooi wit kerkje af en toe.

Stoffig en stinkend staan we om 18u op onze afspraak. De Bianchi’s verschijnen kort daarna met grote zakken spijs en drank. We hebben een zeer leuke avond. Onze reis op de fiets vertoont veel gelijkenissen. Allebei hebben we geworsteld met muggen, genieten we van het buitenleven, het samenzijn als familie en van de vrijheid die het reizen op de fiets met zich meebrengt. Allebei hebben we essentiële bagage en extraatjes mee. Allebei koken we het liefst op vuur en allebei slapen we al 3 maanden op 4 vierkante meter. De kinderen vinden een gemeenschappelijke taal in hun spel en dan is het plots donker! Donker! Voor het eerst in maanden. We vergaten een groepsselfie te maken en doen een poging met de zelfontspanner en de koplampen van de volkswagen.

Iedereen incognito in het licht van de koplampen
Toch maar de flash

Thanks, Giancarlo for the pictures and the wonderful evening! http://www.bianchis.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: